17april med namnsdag, födelsedag och annat firande

 
bild via Instagram - iamisvarld
 
 
Fredagen den 17april blev en dag då vi firade lite olika saker i vår familj. (Det har bara tagit oss några år att komma på att det sammanfaller.) Den 17april har Elias namnsdag och då vi firar namnsdagar med en liten blomma fick han en igår eftermiddag. Det är så kul att han tycker om blommor också, Elias, så han blev glad för sin lilla bukett. Desto mer ledsen blev Simon som inte fick en blombukett, så det tog en liten stund att trösta honom och övertyga honom om att han också kommer att få en liten bukett när han har namnsdag nästa gång. (Måste bara komma ihåg att jag har lovat honom blå blommor med brudslöja till, precis som Elias fick.) 
 
Samma dag som Elias har namnsdag firar även mina kära föräldrar bröllopsdag, medan killarnas moster K fyller år. Tidigare har jag haft fullt upp att komma ihåg K's födelsedag (F'låt!), men de senaste åren har jag faktiskt kommit ihåg. Att komma ihåg mamma och pappas bröllopsdag har jag löst genom att lägga in dagen i kalendern i iPhonen. Nu är kanske andras bröllopsdagar inte någonting som man egentligen ska komma ihåg, men jag tycker det är lite kul att uppmärksamma just mammas och pappas dag med ett litet Grattis. Det jag borde göra är att lägga in alla nära och käras födelsedagar i iPhonen just för att ha koll då de i vardagsstressen lätt faller i glömska annars. Några nära fina vänner har jättebra koll på killarnas födelsedagar och jag skäms jättemycket då jag inte har koll på deras barns dagar. Men, 17april blir som sagt framöver lätt att komma ihåg. Det tog oss bara några år att få ihop det.        :) 
 
Idag är det lördag och medan jag och Noel städar, plockar, rensar undan och donar här hemma, har P tagit med sig Elias och Simon till hangaren för att börja tömma containern på saker. Är tacksam för att solen skiner på blå fin himmel, här ska nämligen en veckas tvätt tas igen under helgen. Hoppas på lika fint väder imorgon också. 
 
Hoppas ni har en fin bra lördag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!