Tycker lite synd om mig själv.......

Med knappt något röst, tung i huvudet och huvudvärk, näsa som rinner, förkyld och trött försöker jag orka med denna onsdag. Det som stressar mig är att jag har jättemycket att göra, dona och fixa med vilket innebär att jag inte har tid att vara sjuk. Om en vecka (1vecka!) åker vi till Thailand och jag vill så klart vara frisk tills dess. Att vi åker om en vecka (1vecka!) innebär också att allt inför advent och all julstök måste hinnas med denna vecka så att adventsljusstakarna står i fönstren, julgardinerna är uppe, tomtenisseklapparna är inslagna (hur vi nu ska lyckas med det då Noel sover så oroligt på kvällarna?!), ledtrådarna är fixade, lussebullarna är bakade, och ja allt som hör julen till är klart och väntar på oss när vi kommer hem. Att jag åkt på förkylningen innebär även att jag inte orkar ta mig ut på PWs eller träna, så de sista två kilona jag hade hoppats på att gå ner inför resan får snällt hänga med mig ett tag till. Det i och för sig gör inte så mycket, det är allt annat jag är mest stressad över.... 
 
Så, då huvudvärken nu verkar ge sig efter några Alvedon och en kopp kaffe ska jag sätta igång med att springa runt med kameran och fotografera ledtrådar till tomtenisseklapparna. Sedan ska jag boka in ett möte med tvätthögen, tror jag.  
 
Slutligen, min utsikt från köksbordet nedan. Gillar att småfåglarna har gott om mat nu, solrosfrön, under hösten och vintern, och att vi får kika på dem när vi sitter runt köksbordet. Han köpte en rejäl fågelmatare från Granngården, P.         :)
 
foto taget med min iPhone


 
Hoppas ni mår bra och har en bra onsdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Krya på dig! Klart du är frisk till nästa vecka!

2014-11-19 @ 16:27:42

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!