Fredagskväll, mys och film...

 
bild via Instagram - iamisvarld 
 
 
Fredagskvällen är här och vi har lyxat till det med ett glas rött, jag och P. Elias och Simon har suttit och mumsat i sig popcorn i soffan, och Noel hängde här vid köksbordet med mig, P och vår popcornskål. Japp, även Noel älskar popcorn. Sötnöten. Och, på något sätt har han lyckats hålla sig från att sätta i halsen trots att popcorn är luriga.       :) 
 
I förmiddags var det dags för fotografering på förskolan för Elias och Simon, och det ska bli kul att se hur korten blir. Noel tyckte att det var jättekul att få hänga på förskolan medan vi väntade och gick runt runt och kikade. Japp, han gick! När det blev allt för många barn runt honom som knuffades satte han sig ner och hoppade fram på rumpan som han brukar, så han varvar det här med att gå och hoppa fram. Ska bli så spännande att se när han väljer att gå hela tiden, är inte alls länge kvar känns det som. 
 
Efter fotograferingen har vi sedan hängt här hemma hos oss med Elias och Simons kompis T, samt hennes mamma Malin och lillebror L. Alltid kul att få sitta och prata medan killarna leker för fullt. Tack snälla för idag!     :)
 
Nu väntar en filmkväll, tror jag, och bara mys. 
Hoppas ni har en skön fredagskväll! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!