Fredag, shopping, städ och sedan mys

Då är fredagen här och det är full fart. Jag är fortfarande förkyld och saknar tiden då man bara kunde krypa ner under ett täcke, sova i några timmar om man somnade, eller bara ligga och slötitta på TV eller film. Men, istället har torsdagen och fredagen rullat på med killar som har alldeles för mycket energi för att den här mamman riktigt ska orka med. Igår kväll, efter att killarna somnat, var jag så trött så trött och orkade knappt hålla ögonen öppna där jag satt i soffan och väntade på P som skulle komma hem efter att ha varit iväg en sväng till jobbet. Risk för att det blir samma sak ikväll igen. 
 
Hursom, idag har jag och killarna varit in en kort sväng till Valbo och köpt vita T-shirts till Elias och Simon som jag har tänkt att de ska ha på årets julkort. Jag har en tanke och vet hur jag vill att årets julkort ska se ut, så det ska bli spännande att se om vi får till det. (Och nej, det är verkligen ingenting speciellt jag har tänkt mig men att fotografera alla tre killarna samtidigt är som sagt inte det lättaste längre.) Måste bara komma ihåg att packa ner tomteluvorna till Elias, Simon och Noel i resväskan.       :)  
Nu börjar jag längta ordentligt till Thailand och när jag kikar på inläggen från december 2012, som detta, så längtar jag ännu mer. Tänk att vi, om en vecka, faktiskt befinner oss i värmen, badar och plaskar, äter gott, och njuter för fullt! Yeay! 
 
Jo, sedan har Elias gått och blivit förtjust i en orange vinterjacka på H&M, så den har vi också spanat in och provat idag. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilken jacka han ska få, men då dragkedjan på hans nuvarande börjar krångla och han har svårt för att knäppa jackan sjäv måste han nog få en ny. I vanliga fall har han stl116 på kläder, men när vi provade jackan satt faktiskt stl.122 bäst. Snyftar nästan här, han växer alldeles för fort..... Funderar så klart på om Simon också ska få en ny vinterjacka, och vilken det i sådana fall ska vara. Annan färg men samma modell? Och, om jackan som Noel ska få ska vara liknanade, men ytterligare en annan färg och matcha storebröderna, eller en helt annan jacka. Hmmmm.... stora och viktiga beslut här.       ;) 
 
Nu ska vi ta och snabbstäda innan P kommer hem medan råriset står och puttrar på spisen, sedan är det fredagsmys som gäller. 
 
Hoppas ni har en bra fredag och får en mysig kväll! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!