Vi hänger här hemma....

Underbart när solen skiner och det är vår både inne och ute! När P kapade av grenar på körsbärsträdet för några veckor sedan passade jag på att ta in några kvistar och sätta ner dem i en vas med vatten, och nu kikar knoppor och blommor fram. Både Elias och jag tycker att det är fint, man kan inte bli annat än glad. Så härligt med vår!       :)    
 
foto taget med min iPhone 
 
 
Annars började denna dag tungt då jag var helt slut efter natten. Hela gårdagen hade Noel lite feber, och då lite feber är bra, och han ändå var relativt pigg men mammig, fick han ingen Alvedon. Jag trodde nog att när kvällen kom skulle han sova av utmattning, men så blev det inte alls och istället sov han oroligt, vaknde med jämna mellanrum och skrek. Efter halva natten fick han tillslut Aledon och då äntligen somnade vi.  
 
Så, idag går jag på Alvedon, jag också, då jag vaknade med huvudvärk. Och, även Noel har fått Alvedon då jag inte vet om han kräks upp maten på grund av febern, eller om det är någonting annat som bidrar till febern och som gör att han inte kan äta som vanligt. Just nu har han ingen feber och får bara äta lite åt gången, och det verkar fungera (peppar! peppar!) även om han blir frusterad då han inte får äta sig mätt. Får se hur resten av dagen blir. Jag har funderat på om jag ska höra av mig till BVC, men de kommer så klart gå på allmäntillståndet och då han annars är pigg och inte uttorkad kommer de bara att säga att vi ska avvakta, så det gör vi nu utan BVC-kontakt. 
 
Om ett tag är det även dags att hämta hem Elias och Simon från förskolan, och sedan blir det lek ute i det härliga vädret. Hoppas ni har en bra onsdag! 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!