Fredag - Lördag - nu söndag

God morgon, söndag! 
 
Både fredagen och lördagen försvann utan att vi riktigt hann med. I fredags hade Elias avslutning på simskolan och kom hem med ett litet diplom efter att de hade simmat som vanligt, men även fått gå ut i stora oasen och åka vattenrutschkana samt avsluta det hela med glass. En nöjd Elias, som vanligt. Nu får han dock ta ett uppehåll med simträningen i simklubben till hösten och istället ska vi försöka ta oss iväg och simma tillsammans i familjen så att även Simon får bekanta sig med vatten. 
 
Igår var vi iväg på en dagstur till storstaden och hälsade bland annat på kompisar där. Så coolt att se att våra killar och deras barn inte alls var blyga för varandra, utan direkt gick iväg och lekte ihop. (Senast de sågs var på Noels dop, men då hann de inte leka så mycket tillsammans.) Elias och deras W stängde in sig på Ws rum och hade disco, medan Simon och deras V stängde in sig på hennes rum. Vad Simon och V gjorde vet vi inte, men tydligen ska man stänga dörren till rummet när man går in och leker, så det gjorde de. Noel hängde med oss. Trots några timmar i bil fram och tillbaka gick det väldigt bra igår, och vi passade helt enkelt på att sova under tiden P körde. Smidigt. 
 
Under gårdagen fick Simon tyvärr feber, inte mycket men lite ändå, och idag hoppas jag på en feberfri dag. Jag antar att det är förkylningen som spökar då hans näsa rinner och han hostar ibland. Simon går dock runt och säger att han har magsjuka, vilket han verkligen inte har, och jag hoppas att han inte säger samma sak på förskolan nästa vecka. Jag vet inte varför han säger att han har magsjuka, att han måste se vad magen säger så snart han har ätit eller druckit vatten? Kanske för att det var det han hade senast han var sjuk? Hursom, jag hoppas han blir frisk och kry snabbt nu, Simon. Både Elias och Simon längtar efter att få komma tillbaka till sin 'vanliga' förskola, och imorgon är det äntligen dags efter vattenskada och renovering. 
 
Nu väntar jag och killarna på att P ska vakna, sedan ska vi nog vara ute och dona under dagen. P har projekt på gång här hemma igen, och det ska bli spännande att se hur han/vi får ihop det hela. Solen skiner idag, vilket är perfekt då vi ska följa den under dagen.        ;) 
 
Hoppas ni får en skön söndag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!