Strumpor av. Strumpor - check!

Om det är någonting som slits ut här hemma så är det strumpor. Jag tycker att det blir/är hål i var och varannan strumpa och de senaste veckorna har både Elias och Simon fått slänga strumpor som har blivit utnötta och hål i. Idag har vi fyllt på strumplagret lite och nästa gång jag ska in till Valbo, eller stan, ska jag försöka komma ihåg att köpa på mig några par till. Dock tycker jag att det blir svårare och svårare att hitta strumpor som halktossor (eller, vad heter det egentligen?), och då både Simon och Noel behöver sådana för att inte halka och ramla när de far runt så är det sådana strumpor som gäller för tillfället. Även Elias fick sådana idag så att han kan ha strumpor på sig på gympan till hösten och slippa halka och ramla, han också. 

foto taget med min iPhone


 
Noel, han drar helst av sig strumporna och i bilen in till stan idag sysselsatte han sig med att nafsa på sina tossingar. Sötnöt.         :) 

foto taget med min iPhone


 
Annars har vi åter en regnig dag här idag. Är det så att denna sommar kommer att regna bort då vi förra sommaren hade en helt fantastisk sommar med sol och värme? Hoppas hoppas att solen hittar fram snart.  
 
Hoppas ni har en bra måndag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!