Sovmorgon, shopping och besök

Välkommen, måndag! 
 
Ny vecka, nya saker att fixa, men tyvärr inga nya krafter dock. De senaste fyra dagarna har Simon inte sovit lunch då vi tycker att han får börja vara vaken hela dagar så att han, förhoppningsvis, blir lättare att lägga om kvällarna. Runt lunchtid går det bra, men när eftermiddagen kommer får man avleda och hålla igång Simon så att han inte somnar. Den stora fördelen med att vara vaken är att Simon har sovit bra och länge (för att vara Simon) om morgnarna dessa dagar. Idag vaknade Noel först av oss, klockan kvart i åtta, vilket var så skönt. Sedan vaknade vi till alla, en efter en. Trots sovmorgon är jag ändå trött idag och jag bara längtar efter kvällen då jag får gå och lägga mig tidigt. Jag längtar efter då Noel åter sover hela nätter. 
 
Hursom, vi har idag checkat av en av punkterna som ska fixas inför turen upp till stugan över midsommar. I förmiddags, efter Sommarlov på TV, for vi in till Jysk och köpte sängkläder till Simon som han kan ha när han börjar sova i våningssängen. Hittills har han velat sova i resesängen då han är rädd för att ramla ner, även om han sover i underslafen. (Vi måste komma på något fiffigt sätt att få till en kant som håller honom i sängen när han i sömnen snurrar runt. Hur får man till en bra kant i underslafen på IKEAs våningssäng Tromsö?) Snart är det dock dags för Simon att börja bekanta sig med våningssängen och då Elias har Blixten-sängkläder ska Simon så klart också få ha det, och det var det vi shoppade. 
 
Efter lunch fick vi spontanbesök av killarnas farmor och killarna har busat, visat leksaker, småbråkat, studsat studsmatta och hållit igång för fullt medan farmor var här. En spontan lässtund blev det också, och Elias gillar verkligen LasseMaja-böckerna. Just nu läser vi LasseMajas Detektivbyrå - Simborgarmysteriet och är nära en lösning. Spännande spännande!       ;) 
 
bild via Instagram - iamisvarld 


 
Nu är det dags att lägga Noel så att han får sova lite eftermiddag, och då det är måndag blir det sedan tacomiddag här som vanligt.
 
Hoppas ni har en bra dag! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Vet inte hur vånings sängen ser ut. Men till isabells säng och även till spjälsängen har vi köpt på ikea en bräda/ list som man fäster på sängen för att få en extra sida. Vet inte om det skulle gå på våningsängen, heter vikare stödbräda när jag kollade på ikeas hemsida.

Svar: Åh! Den stödbrädan ska jag åka in och se om den passar. Kikar man på bilderna på hemsidan kan den fungera. Tack snälla för tipset! :) kram!
Ami

2014-06-16 @ 20:24:38

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!