Lite piggare, lite gladare!

Det blev inte så mycket sova när P kom hem igår då han var jättetrött, han också. Det blev heller ingen PW för att skrämma iväg förkylningen då hostan har retat upp halsen så pass att jag får blodsmak i munnen när jag hostar (F'låt, för mycket information kanske!), så jag vågade inte ta mig ut. Trots gårdagen måste jag ändå ha fått sova helt ok inatt då jag har nya krafter idag och (just nu) känner att jag kanske faktiskt orkar med dagen. Håller tummarna för det. 
 
Idag har vi åter haft några saker uppskrivna på vår ToDo-lista, killarna och jag. Nu är det check på IKEA där vi har shoppat lite diverse (så nu får vi se om stödbrädan Vikare fungerar till våningssängen eller om vi får lämna tillbaka den och helt enkelt köra med böcker som stöd istället) och maten har inhandlats. Sedan skulle jag vilja hinna baka lite idag, och vi behöver allvarligt få undan kassarna med saker vi ska skänka bort som står överallt och upptar onödig plats. Jo, så ska vi börja packa smått inför turen till stugan över midsommar. 
 
Tänk att den ena dagen aldrig är den andre lik. Och, tur är det då gårdagen var hemskt jobbig och idag har det bara varit mysigt med killarna. Även på IKEA skötte de sig jättebra: 
 
bild via Instagram - iamisvarld
 
 
 
I förmiddags, efter att ha handlat mat i affären här intill, gick vi ner till lekparken så att killarna skulle få leka av sig lite. Lite kul var att S och K, som bor på gatan bredvid, var där med sina killar (som är lika gamla som våra är) och våra och deras killar började leka tillsammans. Trots att vi bor så nära ses vi sällan, och det måste vi ändra på. Gissa om killarna var glada över sina lekkompisar, och gissa om de blev glada när även farmor kom förbi en kortis. En bra förmiddag, helt enkelt!       :) 

Hoppas ni har en bra onsdag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!