Furuviksparken med djur och natur

Åh, så jag älskar sådana eftermiddagar som vi hade igår. Efter lunchen åkte jag och killarna iväg till Furuviksparken och mötte upp Madde med -e och tjejerna för att bara strosa runt i parken, kika på djuren, fika, strosa runt lite till, äta glass, och bara ha det gott. Elias och Simon sprang, och klättrade, runt med tjejerna och hade det jättekul, speciellt vid WildKids-området med pussel, utmaningar etc. Jag är så glad då jag fick gå och prata med Madde, även om man hela tiden måste vara med och hålla koll på killarna. Noel, han hängde på och kikade på djuren han också, och sedan sov han gott i vagnen en stund. En perfekt eftermiddag fick vi! 
 
Vid flera tillfällen igår uppstod Kodak-moments, och jag är så glad att jag fick till kortet på Elias uppe i träkojan (eller, vad det nu egentligen var vid ingången till WildKids-området), samt Elias och Simon vid havet. Fina killar. Bjuder på ett bildregn igen: 
 
 
 
 
Jag trodde nästan att Elias och Simon skulle tjata mer om att åka karuseller igår, men då både jag och Madde hade sagt att vi inte alls skulle till tivolit blev det inget tjat. Att springa runt och leka var roligt i sig, och de var inte svårnattade igår kväll, killarna. Jag längtar redan till nästa tur till Furuviksparken.        :) 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Bästa som finns med bra kompisgäng att leka och prata med.
Ser härligt ut på bilderna :-)

Trevligt slut på onsdagskvällen!

2014-06-25 @ 22:15:19
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!