Förkyld och så så trött......

Idag är en sådan dag då jag vill hinka i mig kaffe efter kaffe efter kaffe. Jag antar att det är förkylningen jag har i kroppen som dag för dag gör mig mer och mer trött. Jag är tung i huvudet, näsan rinner, jag hostar, jag har inget tålamod (vilket inte alls går bra ihop med trotsig Elias, gnällig Simon och övertrött Noel som har valt att kasta om sovtiderna helt och hållet de senaste dagarna), och jag vill bara bara sova. Kanske sedan? När P kommer hem? Eller, i ett annat liv? Så trött..... 
 
Hursom, då jag inte har några krafter alls idag har jag slängt in dagens middag i ugnen och den får sköta sig själv i sex timmar nu (tre timmar kvar). Pulled Pork måste vara en av de mest lättlagade maträtterna som finns? Nu hoppas jag bara att köttet är bra och att det blir gott. Jag hoppas även att P har kafter kvar efter arbetsdagen och orkar ta killarna och middagsfix kväll igen, precis som igår, så att jag får gå och lägga mig. 
 
Så, färdiggnällt för denna gången. Nu är det mellanmålsdags för killarna och jag ska faktiskt ta en kopp kaffe till. Jag undrar om jag borde chocka kroppen och skrämma iväg förkylningen med en lugn PW i eftermiddag? Kanske fungerar? 
 
Hoppas ni mår bra och har en bra tisdag!
Bye!  
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!