En eftermiddag och kväll i Furuviksparken

Igår eftermiddag, vid femtiden, åkte vi iväg för att möta upp Madde med -e och familj och spendera eftermiddagen och kvällen i Furuviksparken. Det blev en perfekt eftermiddag och kväll där. Efter att först ha ätit lite middag, i väntan på att klockan skulle slå sex, köpte vi sedan åkband till Elias och P och sedan var det karuseller som gällde för hela slanten. Elias sprang omkring med kompisen M och åkte alla karuseller, och Simon drog i sin pappas hand och ville åka hela tiden han också. Simons favorit blev barnrallyt, som han åkte om och om och om och om och om och om igen, och lyckan var att få den gula racerbilen när det var hans tur att åka. (Killen som skötte karusellen såg till att skicka iväg tomma bilar så att Simon skulle få just den bilen när det var hans tur. Så snällt av honom.) Det bästa var att åkbandet kostade endast 130:- efter kl.18 (i normala fall 199:-) och att det inte var någon kö till karusellerna, så killarna kunde bara åka och åka och åka. Perfekt!       :) 
 
Ett bildregn från gårdagen: 
 
 
 
 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhoneInnan jag åkte hem med Simon och Noel (som var bra trötta) vid åttatiden och tog kvällen, hann vi även lyssna lite på Lahle som uppträdde. P stannade sedan kvar en stund med Jeppe och tog en öl, medan Elias fick stanna kvar med kompisen G med föräldrar som han sprang på precis när vi skulle åka hem. Så, klockan halv tio kom Elias hem efter att ha fått stanna kvar och åkt ännu mer karuseller med kompisen, och sedan blivit skjutsad hem. Gissa om vi hade en väldigt nöjd och glad, men även väldigt väldigt trött, Elias här! Jo, och väldigt väldigt lättlagd Simon då han inte har sovit lunch på tre dagar.        :)  

Ska slutligen berätta, att medan vi stod och pratade med kompisen Gs föräldrar började Simon och Noel plötsligt gosa. Sötnötterna. Ett riktigt pusskalas blev det och jag kunde så klart inte låta bli att knäppa kort på dem. Älskade sötnötter. Det är bra att de tycker om varandra!         ;) 

Vi får se när vi åker iväg till Furuvik nästa gång. Både Elias och Simon har tjatat om att de vill iväg idag igen, och åka karuseller. Men, karusellåk blir det inte varje gång då det i längden kostar med åkband. Vi får helt enkelt passa på när tivolit har kvällsöppet till kl.23, och det inte finns några köer. Nästa gång blir det att titta på djuren, eller så får vi åka iväg för att fika kanske. Glass är allt bra det också.         ;) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!