Lördag med besök.....

Ska börja med att säga, Stackars Elias! som har en så vimsig mamma (och pappa, för även han tänkte fel i torsdagskväll). Inte började simskolan igår inte. Nej, den börjar nästa fredag, fredagen den 10jan. (Vilket jag faktiskt vet när jag tänker efter, Elias hinner nämligen gå en gång innan vi åker på semester en vecka.) Så, vi fick igår snällt vända på badhuset och hitta på något annat istället, och istället åkte vi ner på stan för att shoppa lite. Dock blev det inte mycket av vår shopping heller då vi inte hittade någon födelsedagspresent till kusin O. Men, vi fick med oss papper från bokhandeln så att inbjudningar kan göras denna helg, och en nöjd Elias och Simon fick även en varsin glass. (Resten av shoppingturen ska vi inte prata om då killarna sedan inte alls ville lyssna på sin mamma och jag var inte alls glad när jag kom hem.....)  
 
Hursom, idag har vi haft besök av en gammal kompis till P och hans familj, och Elias fick leka med deras äldsta son som är 6år. Elias och A har inte träffats tidigare (jo, när de var bebisar men inte sedan dess), men efter bara några minuter började de leka tillsammans. Lego förenar barn, helt klart. Coolt!       :) 
 
P har nu varit iväg på en cykeltur (och är hur nöjd som helst med sin cykel som nu är en elcykel) och alldels snart är det middag som gäller. 
 
Hoppas ni har haft en skön lördag!  
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!