Det har varit en.....

Det har varit en intensiv helg med födelsedagsfirande, dop och barnkalas, och igår kom tröttheten ikapp, men jag tillät mig faktiskt att vara trött samt somna tillsammans med killarna tidigt igår kväll. Så jätteskönt. Idag är en ny dag med nya krafter och då solen skiner kan man inte vara annat än pigg och glad.       :) 
 
Just nu sover Noel och om en timma är det dags att hämta hem Elias och Simon från förskolan, sedan får vi se om det blir lekparken idag igen då de tyckte att det var så kul att komma iväg dit igår eftermiddag. Vi har inte varit iväg till nya lekparken sedan i höstas och snön föll, så det var två lyckliga killar som lekte där igår. Att dessutom få leka med kusinerna som är här och hälsar på var lycka. 
 
Nu ska jag passa på att ta en kopp kaffe till, samt plocka tvätt, innan det är dags att ge sig av och hämta hem killarna. Jag hoppas att jag ikväll hinner kika igenom bilderna i kameran och skriva/föreviga helgen som var. Tänk att vi nu har en 5åring här hemma. Det är stort.     ;) 
 
Hoppas ni har en bra dag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!