SplashJungle

I fredags hoppade vi in i en taxi här på hotellet och for iväg till vattenlandet SplashJungle. Åh, en sådan lyckad tur det var! Gissa om Elias (själv, tillsammans med kusin O, samt tillsammans med sin pappa) åkte vattenrutschkana om och om och om och om och om och om om om igen. Och, igen. Han var så modig och duktig som åkte ganska så stora vattenrutschkanor utan att alls vara rädd. Simon plaskade mest på i barnpoolen med den stora vattenlekplatsen, medan Noel hängde med oss. Även jag vågade hänga med P på två turer, varav jag i den första vattenrutschkanan mötte rädslan att falla fritt fall (fast det egentligen inte alls var det, men det kändes så), samt rädslan att flyga över kanten på kanan. Hua mig! Men, jag vågade!       ;) 




Lite oturligt slutade vår tur till SplashJungle mindre bra då jag och P under vår andra tur kastades av dubbelringen vi åkte i, och jag slog i huvudet ganska bra i kanan. Läskigt. Och, tråkigt då jag faktiskt vågade följa med P och åka vattenrutschkanor trots att jag tycker att de är lite läskiga. Sedan såg tyvärr Simon mig komma glidande ner i vattnet, samt att badvakten drog undan mig och satte mig på en trappa att vila, så han stackarn blev också lite rädd. Men, allt gick ändå bra och när chocken hade lagt sig hade jag endast lite ont i huvudet, samt en uttänjd nacke på vänster sida. 

Vi trodde från början att SplashJungle är en stor vattenpark, men K hann läsa omdömen på nätet så vi hann förbereda oss på att det är ett hotell med en del vattenrutschkanor och annat skoj. Det kanske var tur att vi inte hade större förväntningar och blev besvikna, men SplashJungle var perfekt och lagom stort för oss.    :)

Bye! 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!