Lite lurad......

Jag känner mig lite lurad. Jag har räknat med att vi kommer att bli förkylda, eller få besök av magsjukan, nästa vecka eller veckan därpå då killarna har gått några dagar på förskolan. Jag läste en artikel på Aftonbladet att förkylningssäsongen börjar på allvar nu när barnen återvänder till förskolorna, och att det bästa sättet att försöka hålla sig frisk är att stanna hemma en extra dag om man är sjuk (så att man inte kommer tillbaka för tidigit till förskola/jobb och smittar andra), samt att tvätta händerna ordentligt. Det här med förkylning och magsjuka är en anledning till att vi, trots att Noel och Elias är lite förkylda, var iväg till fotografen igår då jag tror att fotograferingen annars inte hade blivit av.  
 
Imorse vaknade vi alla runt sju-tiden, alla utan Simon. Det är alrig bra när Simon sover länge. Jag borde ha lärt mig det nu. Klockan åtta vaknade han och började ulka, sedan dess har han med jämna mellanrum kräkts och magsjukan är här. Fy, för magsjukan. Och, stackars Simon. Nu går det ganska bra för honom och mellan varven är han pigg, men stackars liten ändå. Det jag inte fattar är hur han har blivit smittad?! Vi har inte varit någonstans förutom hemma de senaste dagarna, och jag försöker tänka igenom precis allting som vi har gjort som kunde han smittat honom, men nej... Eller, kan det vara så att han blev smittad när vi shoppade stövlar på ICA Maxi i tisdags, och var en sväng till CityGross? Jag hoppas hoppas hoppas att vi andra klarar oss nu, men det återstår att se. För första gången ringde jag även hem P (som nu tar Simon och kan sitta och jobba mellan varven) då jag kände att jag inte klarar av att hjälpa Simon och samtidigt ha koll på Elias och Noel. Tre blev för mycket idag. När Noel var liten och låg där han låg kunde jag lägga honom i liggdelen i köket, bygga upp en gräns som Simon inte fick gå förbi, och hjälpa Elias när han var magsjuk. Dessutom har Elias alltid, hittills, kräkts varje halvtimma (plusminus några minuter) och det har varit lätt att hålla koll på honom. Simon, honom har jag inte lika bra koll på och honom måste man vara med och hålla koll på nästan hela tiden. Så, Tack snälla gubben, för att du kom hem! (Trots jättemycket jättemycket jobb finns det fördelar med att vara egenföretagare ibland.) Och, så bra att jag gick på magkänslan och fotograferingen blev av. 
 
Skönt var det att i förmiddags ta en liten kort promenad, när Noel skulle sova, och få frisk luft. Det var länge sedan jag gungade, och det gjorde vi tillsammans idag, Elias och jag. Läskigt var det dock med hög fart, tyckte jag, så Elias fick inte gunga på så mycket och högt som han hade velat.        ;) 
 
 
bild via Instagram - iamisvarld 


 
Nu lunchdags. 
 
Hoppas ni har en bra torsdag! Och, att ni slipper allt vad magsjuka heter. 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Oh fy faan. Tycker synd om er.. det måste juh vara det värsta som finns, magsjukan. Förstår att tre små var för mycket med magsjukan i huset. krya på Simon och hoppas ni andra slipper! Tips: Klorin för att göra rent toan och sånt, räcker inte med handsprit har jag läst, klorin finns numera i sprayflaska!

2014-08-28 @ 19:37:01

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!