Furuvikparken, karuseller och Agnes

Vi är hemma igen efter en vecka uppe i stugan, och det känns konstigt att ha en hel helg här hemma innan jobb/vardag sätter igång. I vanliga fall kommer vi nästan alltid hem sent söndagkväll när vi åker hem från stugan, men denna gången blev det fredagkväll istället. Lite skönt. 
 
Idag har vi ägnat dagen åt att småpyssla här hemma, Elias och Simon har lekt lite med granntjejen M, och kvällen har vi spenderat i FuruviksParken. Elias har längtat jättemycket efter sin kompis G, så gissa om han blev glad när vi sade att G kunde få följa med oss till Furuvik ikväll och att de skulle få åka hur mycket karuseller de ville. En rolig kväll med åkband, karuseller, glass, mer karuseller, Agnes som uppträdde, mer karuseller, och popcorn blev det. Och, Simon har nog nästan aldrig somnat så fort som han gjorde när vi kom hem. En lyckad kväll!       :) 
 
bild via Instagram - iamisvarld 
 
 
Det har för övrigt varit Thai-värme här idag. Både P och jag ångrar inte en sekund att vi investerade i ett par luftvärmepumpar för några år sedan, och det är så skönt att kunna gå in och svalka sig emellanåt (med pumpen på har vi runt 23grader inomhus = svalt och skönt). När man kommer ut går man in i en vägg av värme, precis som man gör när man kliver av flygplanet i Thailand, och det känns som att man är utomlands. Härliga sommar! Så skönt med varma härliga dagar - och så skönt med AC inomhus. Nästa sommar ska vi se till att installera luftvärmepump uppe i stugan också då det inte alls var roligt att ha +29grader när vi skulle lägga oss att sova. Trots att P var duktig och löste situationen genom att installera en tillfällig AC så förderar vi nog en riktigt en.       ;)  
 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!