Förkylda - och förskolan har inte ens börjat!

I mitten av förra veckan åkte P på en ordentlig förkylning och låg utslagen i feber i några dagar. Vi hade hoppats på att vi andra skulle klara oss, men nu har Noel blivit förkyld. Elias klagar på ont i halsen. Nu har Noel ännu inte feber, som tur är, men näsan rinner och han är liten och ynklig mest hela tiden. I söndagskväll sov han jätteoroligt, vaknade och grät lite titt som tätt, så pass att jag ett tag funderade på om han skulle få Alvedon så att han fick lugn i kroppen. Men, till slut somnade han och en stor fördel med att han inte har napp är att han i alla fall kan andas genom munnen när han sover. (Jag kommer ihåg att både Elias och Simon hade stora problem när de var förkylda och skulle ha napp i munnen när de skulle sova, samtidigt som näsan var igentäppt.) Igår kväll somnade Noel ganska fort och vaknade inte alls lika många gånger som kvällen innan, men istället har han legat vid mitt bröst nästan hela natten. (Det här med att sluta amma går sådär....)
 
Så, igår höll vi oss hemma och bara var. Elias och Simon donade på i trädgården. Idag regnar det ute och även om vi borde hålla oss hemma så lockar det att åka iväg och uträtta några ärenden en sväng, mest för att Elias och Simon ska komma hemifrån och rasta av sig. Om fem dagar börjar förskolan (Elias har nedräkning) och jag kan bara tänka mig vilka baciller och krumelurer som följer med hem till oss då. Det känns som att förkylningstiderna har börjat..... 
 
 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Valter han gå em vecka sedan fick han feber och ännu en vecka hostar och snorar han och han är inte den enda.

Svar: Stackarn.... Hoppas han kryar på sig! Simon bara längtar efter att få leka med Valter och K när han kommer till förskolan. :)
Ha det gott, allesamman! kram!
Ami

2014-08-26 @ 15:52:24

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!