Elias mår......

Elias mår bättre idag och vi har en feberfri dag här hemma. Även Simon har fått vara hemma idag, men endast av den anledningen att bröderna ska ha någon att leka och buss med då Simon ännu klarat sig från förkylning och feber. Imorgon vill båda två iväg och leka med sina kompisar på förskolan, så jag håller tummarna för att killarna får vara friska.        

Just nu är det helikopterkörning, samt bus och spring på altanen som gäller. För killarna alltså, jag springer inte så mycket utan tittar hellre och hejar på. Jag försöker även dona på med diverse och jag är just nu tacksam för att knytet ännu inte har gett tecken på att vilja komma till världen än. Det är mycket som stressar mig, och jag måste nog skriva upp och börja beta av listan för att känna mig lugn. Eller, lugnare i alla fall. Vi måste på allvar hitta källaren igen så att vi kan låta andra sova över där när de kommer på besök. Det är nog dagens mål.
       


   foto taget med min iPhone 
 


Simon har för övrigt blivit förtjust i sin mössa som jag fyndade på BarnensHus tidigare i våras när möss-säsongen var över. Perfekt att fynda då då priset var 20:-. När jag kom hem med mössan gillade han den inte alls, men nu så. Söte kille .     :)  

Ha en bra tisdag!  
Bye for now!    
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!