Dagens shopping

Det är så kul att Elias gillar att shoppa kläder lika mycket som jag gör. I förmiddags åkte vi in till Valbo med målet att hitta mer kläder till knytet, men istället var det bara Elias som gjorde fynd och fick två påsar med kläder med sig hem. Jackan som han hittade på Lindex har jag nog gått och kikat på tidigare under våren/sommaren, så nu när priset var nedsatt slog vi till. Jag tycker, precis som Elias, att den är jättesnygg. Gillar dragkedjorna i orange samt att den är flerfärgad och färgglad.        :)
 
 
 
 
 
Då Lindex även hade 3-för-2 på underkläder fyllde vi på där också. Sedan har Elias en tid velat ha en munkjacka, precis som Simon har, och idag blev det en sådan också, samt en snygg långärmad tröja från H&M. Det var en väldigt nöjd Elias som här ikväll visade sina inköp för sin pappa efter jobbet. Kläder till knytet får vi shoppa någon annan dag.       ;)  
 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer
Postat av: Maddi

Åh tänk om du skulle åka in till stan för att handla någon dag denna vecka framåt lunch, då skulle vi kanske hinna ses en snabbis!!
Kram

2013-09-15 @ 19:41:53

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!