En söndag med vänner, fika och bilfix

Idag, söndag, har vi åter bara tagit det lugnt. I förmiddags var jag och småkillarna iväg till Madde med -e, dit även Elin kom. Jättekul var det att hinna träffa vänner, och Elias fick leka med Meja vilket han var jätteglad för. Simon, som också fick vara med uppe på Mejas rum och leka, tyckte nog också att det var lite spännande och kul. 
 
Efter att ha ätit lite lunch och vilat har jag (med hjälp av P såklart) ägnat eftermiddagen åt att äntligen få till bilbarnstolarna i bilen, och nu kan Simon sitta bak med Elias som han önskar. De senaste veckorna har nämligen Simon inte alls velat sitta i passagerarsätet när vi har åkt bil, utan istället velat sitta tillsammans med storebror i baksätet. Ordentliga protester har det varit. Imorgon, när det är dags att hämta på förskolan, kommer han nog bli jätteglad när han förstår att han får sitta i baksätet. Ett stort plus med rokaden av platser var även att jag fick dammsuga det mesta i bilen, och den känns åter mycket fräschare. (Nu måste jag bara hinna tvätta den också....)      :)
 
Nu sover småkillarna och jag ska som vanligt starta tvättmaskinen med deras kläder så att allt är rent inför en ny vecka, packa väskor och gympapåse, kika igenom jobbmailen och förhoppningsvis komma i säng snart jag också. 
 
Hoppas ni har haft en skön söndag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!