Söndag....

Söndagskvällen är här och vi har bara tagit det lugnt idag. Igår var vi iväg på sommarfest hos vänner vilket var kul då det var länge sedan vi sågs hela gänget. Tur med vädret hade vi också. Elias lekte hela kvällen med Wilmer, medan Simon lekte med hans lillasyster Vera, och de hade jättekul. Elias hängde även på de stora barnen och badade i poolen på kvällen, men huttrade ordentligt när han klev upp en liten stund senare. Gissa om det var två trötta småkillar som straxt efter tio somnade i bilen under den korta sträckan hem.      :)

Idag har det känts som dagen efter fest, vilket det i och för sig har varit. Vi har varit trötta hela högen och sovit i omgångar. Elias fick för sig att han ville sova lunch ute i vagnen, så det fick han göra en stund. När Simon sovit lunch i 1 1/2-timma vaknade han till och jag gick som vanligt upp för att hämta ner honom, men instället somnade vi båda två och sov ytterligare två timmar. Så jätteskönt. Under tiden jag och Simon sov har P och Elias fortsatt bygga på trallen nedanför altanen, samt trappen som vi bestämt att vi ska ha. Elias var jätteglad när jag vaknade och fick visa vad de hunnit med. Medan jag var iväg med småkillarna och handla mat och lagade taco-middag passade P på att sova lite, så idag har alla varit nöjda och glada. En skön söndag. 

Efter att småkillarna somnat unnade jag och P oss jordgubbar med grädde till en film, och alldels om en liten stund är det dags att ta kvällen. Imorgon är det sista arbetsdagen för denna terminen, för detta läsår. Yeay!  

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Hoppas ni har haft en skön söndag! 

Nighty-Night! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!