Det är.....

Det är sommarlov och vi tar dagarna som de kommer. Det får man göra, eller?    ;) 
 
Imorse vaknade Elias först av oss alla klockan kvart över åtta, och strax därefter vaknade vi och dagen var igång. Det här med tider är det si-så-där med just nu. Det är ett sjå att få både Elias och Simon i säng om kvällarna då de helst av allt vill fortsätta leka ute. Speciellt Elias vill vara uppe länge tillsammans med P och mig, och undrar varje kväll vad det är vi gör om kvällarna samt varför han måste gå och lägga sig. Men, samtidigt är det jätteskönt att kunna sova något så när länge om morgnarna, så just nu får det vara så. 
 
Idag ägnar vi oss smått åt packning då jag och småkillarna ska åka till mina kära föräldrar över helgen. Just nu är dock Elias iväg och leker med kompisen G, medan Simon och jag har suttit ute på gården och studerat arbetarna som håller på att tvätta husen (i bakgrunden). Simon tycker det är väldigt intressant. Han har även hållit sig sysselsatt och klippt gräset.     :) 
 
 
 
 
 
 
Nu är det dags för lunch. Jag är något piggare idag, men har inte bestämt mig för om jag ska vila eller fortsätta packa medan Simon sover lunch. Jag vet att jag ska orka med att köra bil i eftermiddag/kväll, så det kanske blir lite vila i alla fall. 
 
Hoppas ni har en bra fredag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!