Vi shoppar säng!

Ett bra tag nu har P och jag pratat om att Simon måste få en egen stor säng. Om några månader får vi även ett litet knyte, så vi måste ha spjälsängen ledig då. Så, vi shoppar säng nu. När jag frågade Simon om han vill ha sängen han provlåg i, samma lika som Elias har, fick jag ett glatt "Aaaa!" till svar. (Annars var han mer intresserad av att leka. Söte kille.) Dessutom shoppar vi en varsin byrå till Simon och Elias, det blir den som syns i bakgrunden med fyra lådor. Malm-stomme och Malm-byrå från IKEA. Imorgon blir det montering.      :) 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Bloggat i farten. 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: susanne

Önskar så att Vallter inte hade lärt sig klättra ur spjälsängen. För nu är det rena företaget att lägga honom, han tittar på en och säger klättra ur och det slutar med att vi blir arga på varandra. Hoppas på att det snart går över har på gått ett prar månader nu.

Svar: Fy, så jobbigt! Jag räknar nästan med att det nu ett tag framöver blir ett företag att lägga även Simon, men vi känner att vi måste ta det nu. Och, att vi får leda honom tillbaka till hans egen säng på nätterna när han kommer tassande så att han kanske så småningom lär sig sova själv där. Vi håller tummarna för både Simon och Valter! :)
kram!
Ami

2013-07-19 @ 07:56:32

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!