Lek, BVC och cykeltur på förmiddagen

Det är lunchvila som gäller här och jag tror nästan att jag somnade till tio minuter i solstolen på altantrallen. Så skönt! Och, varmt! Puh! Nu sitter jag i skuggan medan småkillarna vilar/sover en liten stund till. De senaste dagarna har faktiskt även Elias sovit lunch och jag funderar på om det är det varma vädret som gör att han behöver det? I och med att han är ute, badar, cyklar, badar, leker, badar och hjälper sin pappa med altanbygget så tar det kanske mer på krafterna? Hursom, han får vila/sova det han behöver då det är mycket roligare att han en pigg och glad Elias på eftermiddagen än en trött och gnällig. 
 
I förmiddags tog vi oss en liten cykeltur, jag och småkillarna, till bland annat BVC där vi vägde Simon för att kolla att han går upp i vikt. Och, han gör det, även om det går i hans egen takt. Han fortsätter ligga tre kurvor under normalkurvan, men viker å andra sidan inte av från sin egen viktökningskurva och det är bra. 
 
Att cykla någonstans just nu är riktigt roligt då Elias vill hänga med på och cykla med sin cykel. Jag måste säga att han faktiskt fixar det jättebra! (Även om jag är mer orolig när det gäller korsningar och det faktum att han inte har riktig koll på bilar och annats som rör sig på vägarna.) Simon, även han är jätteglad då han får sitta bak på min cykel, så det kommer garanterat bli små turer nästan varje dag.         :) 
 
Vad jag lyckades få fokus på när jag knäppte kort på Elias och Simon tidigare idag vet jag inte. Inte var det småkillarna i alla fall. Hmmm....???
 
 
 
 
 
Nu, lite kaffe så att jag piggnar på mig och när småkillarna vaknat blir det nog bad i barnpoolen här hemma. Det blåser riktigt ordentligt här, men solen värmer på jätteskönt och det blir varmt på altanhörnan så där ska vi vara.     :) 
 
Hoppas ni har en bra tisdag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!