En fredag med sol, och moln.....

Idag var det sagt att det skulle vara soligt och, eventuellt, juli-månads finaste dag här, men så blev det inte alls. Vid lunchtid började åskan mullra och några timmar senare hade mörka moln dragit in tillsammans med lite lite lite regn. Vi trotsade dock molnen och duggregnet, fikade ute tillsammans med P's kusiner och småkillarnas tremänningar, och till vår glädje drog monlen efter ett tag vidare så vi har faktiskt haft en fin kväll här ändå.
 
Efter middagen gick vi ner på ängen och spenderade några timmar där, vilket var riktigt kul. Tio tremänningar lekte för fullt och det var kul att se dem samlade. Vår badkille nr1 är verkligen Elias som älskar att bada och har gjort det några vändor idag. Här nedan är han redo för sista doppet för dagen efter klockan åtta på kvällen: 
 
 
 
 
Annars har P idag jobbat på bra med trimmern och rensat upp runt stugan ordentligt, medan Elias har hjälpt till han också genom att bära undan allt ris och gräs så det ser bra ut. Riktigt bra att ha fått det gjort. Imorgon måste vi nog ta oss iväg på shoppingtur då fasadtvätt, diverse tillbehör, färg samt lite från IKEA behöver inhandlas så att vi kan fortsätta dona här. Imorgon är det helt ok om det regnar.      ;) 
 
Hoppas ni har haft en bra fredag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!