Mörkt....

Det är verkligen mörkt när jag åker till jobbet, och det är mörkt när jag åker hem. Igår kväll somnade jag runt tio-tiden och trots att jag faktiskt sovit i åtta timmar tog det emot att kliva upp imorse. Fy, så trött jag var. Dessutom har Elias börjat vakna på nätterna. Han tassar tyst in till mig, viskar att jag ska komma och gosa med honom, och sedan tassar vi tyst tillbaka till hans säng och lägger oss där och sover. Jag funderar på om det är Elias sätt att nattetid ta igen lite mamma-tid då vi nu inte gosar lika mycket på dagarna? Hursom, jag är fortfarande trött och ikväll kommer jag garanterat somna i soffan i P's famn såvida jag inte går och lägger mig direkt i sängen när vi ska natta småkillarna. 
 
Det mesta som upptar min tid är verkligen jobbet just nu. Idag har jag haft sju lektioner på åtta timmar, och det är tufft. Jag beundrar min kollega, vars lektioner jag hoppar in och tar denna vecka när hon är hemma och sjuk, då hon har ett tufft schema med många lektioner som löser av varandra utan rast. Jösses!
 
Inskolningen på förskolan för Simons del går jättebra och både idag och igår har han varit där mellan kl.10-14. Det innebär att både lunch och vila har skett på dagis, även om Simon inte har ätit mycket alls. Igår grät han när P lämnade honom där, men idag hade han vinkat glatt och hängt på fröken som drog honom i pulkan ute. Elias tar på sig storebrorsrollen på allvar och är jättegullig mot Simon och finns där för honom. Imorgon och på torsdag blir det sedan lite längre dagar och nästa vecka börjar småkillarna på förskolan på riktigt. 
 
Nu blir det gos och lek en liten liten stund med småkillarna, sedan är det läggdags för oss alla. Ville mest bara tala om att allt annars är bra med oss här och göra en kort inlägg.  
 
 

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Bye Bye! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!