Fredag och veckans sista arbetsdag

God morgon! 
 
Det är fredag och veckans sista arbetsdag. Jag tror att jag denna vecka har somnat samtidigt som småkillarna, straxt efter åtta, varje kväll. Jag har varit så trött. Och, Simon har sovit hela nätter några nätter i rad nu, så jag antar att inskolningen och omställningen med förskolan tar på hans krafter.
 
Igår hade det gått jättebra på inskolningen och när P skulle lämna honom ensam en stund och vinkade HejDå, vinkade Simon glatt HejDå tillbaka och fortsatte plaska med vattnet vilket var vad han just då höll på med. Lycka är att det finns ett lågt handfat som Simon når upp till och kan tvätta sina egna händer. Där står han gärna och länge. När fröken tycker att det är dags att sluta blir han dock arg och gråter stora krokodiltårar för att visa sitt missnöje. Hursom, en timma hade Simon lekt själv på förskolan (medan P satt i personalrummet med sin dator), och sedan åt Simon och P lunch där för första gången igår vilket också hade gått bra. 
 
Alldeles snart ska jag fara iväg till jobbet och idag ska Simon få vara själv på förskolan fram till lunch, samt äta lunch där själv. Håller tummarna för att det kommer att gå bra. Lille söte killen som lär sig så mycket nytt nu. Elias, han är en snäll storebror och flera gånger både på förskolan och hemma igår gick han och kramade om Simon. Jag är så tacksam för att de båda har fått plats på samma förskola och samma avdelning. Älskade småkillar. 
 
Ha en bra fredag, alla! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!