En lugn torsdag och en liten tur till biblioteket

I förmiddags tog vi en liten tur till biblioteket och åh så glada både Elias och Simon var åt att komma hemifrån lite. De varvade klättring i läsborgen med att kika i böcker, och tillslut bestämde sig Elias för vilka böcker han ville låna hem. Jag nappar på intresset för bokstäver som han visar och bland annat tre ABC-böcker fick följa med. Simon var mest intresserad av att klättra upp och ned i läsborgen, och jag måste säga att det är perfekt träning för balansen.     :)
 
 
 
 
Jag tycker det är så svårt att veta hur mycket man kan göra när man har barn som är sjuka, och då tänker jag på exempelvis ögoninflammation som det inte finns något 48timmar utan symtom att gå efter. (Eller, finns det x antal timmar?) Idag tog vi oss i alla fall till biblioteket och där fanns bara vi, samt pensionärer som hade datatek. Risken att Simon skulle smitta någon var ganska liten, men ändå känns det inte helt hundra att gå iväg någonstans när man VAB'ar. Samtidigt, att hålla sig inne i över en vecka tar också på krafterna på alla. Hur ska man tänka? Det var i alla fall skönt att komma iväg en liten stund idag, och hade det inte varit för att vi sov lunch alldels för länge hade vi kanske hunnit träffa vänner också. 
 
Vår eftermiddag kom av sig något då vi sov lunch i närmare tre timmar, och när vi väl vaknat fick vi se till att få i oss mellanmål och sedan middag ganska snabbt. Kvällen har sedan ägnats åt bad, och nu när småkillarna sover ska jag förbereda morgondagen och sedan ta en TV-kväll. För en gångs skull är jag inte helt slut på kvällen, så de där timmarna efter lunch gjorde susen, även om det kanske inte var helt optimalt.  
 
Hoppas ni har en bra torsdagskväll. 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!