En bra dag igår med mys och bus

God morgon! 
 
Det är verkligen underbart att komma hem på eftermiddagarna och mötas av två glada småkillar som kommer springande emot mig med öppna armar. Så har det varit sedan jag började jobba, och jag hamnar i regel på köksgolvet där vi har kramkalas. Jätteroligt och mysigt! Trots att dagarna flyger iväg och jag inte hinner med det jag vill, så är just det här att komma hem en höjdpunkt.       :) 
 
Igår var en bra dag; en rolig dag på jobbet, roliga nyheter, bus med småkillarna på kvällen, TV-stund i soffan. Min favorit på TVn, Scandal, har börjat igen och givetvis kunde jag inte låta bli att sitta uppe i soffan och kika på kvällens avsnitt trots att jag sedan fick släpa mig upp och sova. 
 
Om ett tag är det dags att åka in till jobbet igen. Jag har i normala fall inga problem att köra i olika väglag, men nu när det har snöat har jag upptäckt att det inte alls är kul att köra på E4an. Även om bilarna faktiskt kör väldigt långsamt, 70-80km/h på en 110-väg, och det inte har hänt någonting än så känns det som att det är på de stora vägarna som alla hemska olyckor sker. Tror att jag ska börja åka de mindre vägarna genom stan in till jobbet..... 
 
Hoppas ni får en bra torsdag, alla! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!