En sväng till jobbet.....

Idag har jag, Elias, Simon och Noel varit förbi på jobbet och hälsat på. Jag hade från början tänkt åka förbi i måndags medan Elias och Simon var på förskolan, men då vi istället tog tidigt jullov och var hemma blev det inte av. Och, jag måste konstatera att det var fullt upp med att hålla koll på killarna, så pass att jag inte hann med att prata med mina kollegor så mycket som jag hade önskat. (Hade jag varit där med endast Noel hade det varit mycket lugnare.) Dock sköte sig både Elias och Simon bra, för att inte glömma Noel, och det var kul att komma iväg en sväng.  
 
Riktigt skönt är också att bocka av tre saker som jag borde ha gjort på jobbet redan tidigare i höstas; att kopiera alla mina dokument från jobbdatorn, att lämna tillbaka datorn så att den kan göras om till en elevdator igen (så att den slipper ligga och samla damm här hemma), samt fylla i en föräldraledighetslapp så jag kan vara hemma även nästa termin.  Check, på det! Skönt. 
 
På vägen hem från jobbet svängde vi lite snabbt förbi polisstationen också och skaffade ett nytt pass till Elias då hans går ut nästa år. Det är perfekt att komma in ca 15min innan polisen stänger då det sällan är folk kvar och ingen kö. (Dock tar det tid för Skatteverket att registrera Noels efternamn och jag förstår inte varför det fortfarande ska ske pappersvägen och inte genom data som socialen och skatteverket samkör. Konstigt.) Hursom, nu är även sakerna som jag har klickat hem på nätet hämtade och alla klappar ska slås in ikväll. Är så tacksam för att allting hann komma i tid.  
 
Nu, julkalendern (som för övrigt är jättebra i år), och även Noel sitter med och kikar på TV. Sötnöten. Sedan julpysslar P och jag här ikväll när killarna har somnat. Mys! 
 
 
 
 
Hoppas ni har haft en bra fredag! Snart julafton!      :) 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!