Gårdagens shopping

Igår förmiddag tog vi oss en liten tur in till Valbo ihopp om att hitta gummistövlar till både Elias och Simon. Tyvärr hittade vi inga stövlar som vi gillade, eller fanns i rätt storlek, men istället shoppade Elias nya tennisskor och Simon fick nya höstskor. Att köpa skor till Elias är inga problem: han provar glatt skorna, går runt och säger hur skorna känns. Att köpa skor till Simon är klurigare: han provar glatt skorna, går en meter och säger 'Inte bra'. Om alla skor. Hmmm..... Nu köpte jag ändå med höstskorna hem så att Simon här hemma kan gå runt med dem och se om han vänjer sig vid dem. Jag förstår att det måste vara konstigt att få på sig kraftigare skor efter att hela sommaren ha gått barfota, i tennisskor och foppatofflor, så jag hoppas att Simon accepterar de nya skorna. Annars får vi helt enkelt lämna tillbaka dem nästa vecka. 
 
Förutom nya skor blev det även ett par mysbyxor till både Elias och Simon. Båda valde blå Blixten-mysbyxor, trots att jag visade och höll fram olika varianter inne på KappAhl. (Alltså, inte jag som matchade denna gången.)     ;)    
 
 
 
Till Elias..... 
 
 
och till Simon. 
 
 
 
 
Idag är det lördag och min enda förhoppning är att vi bara ska vara tillsammans i vår familj idag. Det känns som att vi inte riktigt har haft tid till det under arbetsveckan som gått, och att P dessutom var iväg till södra Sverige tur-och-retur med bil igår och då borta hela dagen, har gjort att jag längtat ännu mer efter familjetid. Så, det ska vi ta oss idag. 
 
Hoppas ni får en skön lördag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!