Påsklov....

Det är tisdag och påskhelgen gick inte riktigt som jag hade önskat. Tidigt tidigt på söndagmorgon var det dags för magsjukan att göra entré i familjen igen, men denna gången var det jag (!) som åkte på den. (Vilket i och för sig kanske är bättre än att det är småkillarna, men oavsett så är det jobbigt.) Så, hela söndagen sov jag bort och igår var jag uppe men fick med jämna mellanrum gå och lägga mig igen för att vila lite. Fy, så magsjukan tar på krafterna och inte är den rolig heller. Inte alls. Mest tråkigt var att jag och småkillarna hade sett fram emot att träffa vanhamummu och vanhaukki, samt Lasse och Anneli, och det blev det ingenting med så klart. Nu väntar vi på att mina 48timmar som kräkfri ska passera och på att se om jag smittat någon annan. Det sista jag gjorde på lördagskvällen var givetvis att pussa Elias och Simon godnatt, så frågan är om de redan då blev smittade eller om vi har tur och de klarat sig. Vi får se. Gissa om det har varit jobbigt att vända bort huvudet när Simon kommit och velat pussas på munnen. Stackars liten..... 
 
Annars, förutom att jag legat magsjuk, har vi haft en bra helg. Elias och Simon har lekt med sin kusin Oskar för fullt, och hållit mummu och ukki igång mest hela tiden, precis som det ska vara. Då vi inte har träffat bror och Karin sedan i julas var det kul att göra det också, även om det inte blev så att vi umgicks så mycket. 
 
Idag tar vi dagen som den kommer. P jobbar hemifrån och jag som småkillarna ska spendera dagen med lek inne och ute. Förhoppningsvis får vi vara friska nu och njuta av påsklovet som vi faktiskt har.      :) 
 
Hoppas ni får en bra tisdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!