En rymdraket

Igår målade Elias en hushållsrulle med svart vattenfärg och idag har vi omvandlat hushållsrullen till en rymdraket. Nu var det kanske inte det smartaste att måla med vattenfärg då man blir svart om fingrarna så snart man leker med rymdraketen, men Elias är jättenöjd. Han har sprungit runt runt här hemma, landat rymdraketen, släpt av folk, låtit nytt folk kliva på, startat och sprungit runt igen. Riktigt kul!  
 
Efter att Elias målat sin raket knöt vi fast elden av silkespapper ordentligt med snöre för att sedan fästa snöret inuti hushållsrullen med tejp. Det mest kluriga på hela rymdraketen var sedan att få till toppen på den, och efter några försök gav jag upp aluminiumfolien (som syns på ett av korten) och vi fick nöja oss med vanligt papper som vi tejpade fast. Elias klippte till dörrar och fönster som han sedan med lite hjälp tejpade fast med dubbelhäftande tejp, och vips var rymdraketen färdig. Visst är den fin, om än väldigt enkel!?!    :)  
 
Jag tror att en del av det roliga var att göra rymdraketen, såklart, även om den är väldigt enkelt gjord. Några bilder från vårt rymdraketbygge: 
 





Igår, när jag googlade runt för att se hur rymdraketer kan se ut, kom jag över en jätteroligt sida full med roliga pysselidéer. Vill ni pyssla och hämta idéer, kika då in på skapligtenkelt.se där ni kan hitta roliga presentförslag och massa roligt som man kan göra tillsammans med sina barn. Jag vet att jag kommer att kika in där lite då och då.     :) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!