Det var länge sedan vi var iväg......

Det var länge sedan vi var iväg till stora lekparken och lekte så idag åkte vi dit, småkillarna och jag. Jag tycker det är lite svårt att klä småkillarna, speciellt när de ibland vill sitta ner i sanden och leka och speciellt när vädret är så varierat, så idag blev det galonisar på och Elias och Simon kunde leka på bäst de ville utan att bli helt blöta eller sandiga båda två. 
 
Det är så kul att se Simon upptäcka lekparkerna nu, att se att även han får ut någonting av dem. Allting han gjorde idag var kul, och mot slutet vågade han sig på att gå iväg på egna äventyr en bit bort från mig och Elias. Elias lekte på som vanligt, och fick även träffa på sina gamla dagiskompisar som börjat skolan när de passerad lekplatsen på väg tillbaka till skolan från en utflykt. Gissa om Elias har börjat prata och längta efter skolan nu.    :) 
 
Några kort jag hann knäppa mitt i leken idag: 
 




Måste säga att det var jätteskönt, och dessutom kul, att komma iväg ut i förmiddags. Huvudvärken återvände under morgonen, men värktablett och frisk luft gör susen så nu känns det bra igen.    :) 
 
Hoppas ni har en bra torsdag! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: P

Jättefina kort gumman!
Puss puss

2012-09-06 @ 20:52:01

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!