En lugn morgon och klickat hem lite.....

God morgon! 
 
Denna morgon har vi tagit det lugnt, jag och småkillarna. Torsdagar är sköna på så sätt, vi har ingen speciell tid att passa och slipper stressa iväg. Elias sov dessutom till straxt efter åtta, så han är utvilad efter gårdagen som var full med lek både på dagis och hemma hos kompisen S.      :) 
 
Vid frukostbordet imorse berättade Elias att han och två andra dagiskompisar igår, tror jag att det var, hade fått följa med en av dagisfröknarna till mataffären för att handla kompostpåsar (eller, påsar som man slänger bananskal i, som Elias sade). Jättekul tycker jag att det är, att han får följa med på små utflykter med fröknarna och andra kompisar. Det är en sak att gå och handla med sin mamma eller pappa, och en helt annan sak att gå iväg och handla med andra vuxna. Elias berättade att han och hans dagiskompisar under utflykten var tvungna att gå och hålla i vagnen som de hade med sig, och om de inte gjorde det och inte lyssnade fick de helt enkelt sitta i vagnen. Det är så skönt att mina/våra regler gäller även på andra ställen (för åh så jag tjatar om att han måste hålla i vagnen om vi går på en parkering eller andra ställen där jag måste ha koll), och om just detta har vi pratat om denna morgon. Att man måste lyssna på fröken, på vuxna, på mamma etc etc etc, och vara försiktig och inte springa iväg när man är iväg.   
 
Jag har även denna morgon klickat hem några små födelsedagspresenter till Elias och hans kusin när de fyller år i början av nästa år. Har i och för sig inte riktigt koll på om kusinen har just en guldgruva till sin tågbana (tur att de inte kan läsa än, våra småkillar), men jag chansar och så kan han få dubbelt i sådana fall kanske. Campadre har i alla fall just nu kampanj på bland annat BRIO, OXXO Design, Ka of Sweden och Lee så vill ni bli medlemmar och ta del av deras erbjudanden kan ni klicka här och gå in och kika ni med.    
 
 
 
 
 
Nu ska vi smått göra oss i ordning (Elias och jag går fortfarande runt i pyjamas, bara Simon som är anständigt klädd), och efter lunch ska vi åka in till stan och lämna in bilen på någon uppdatering. Har inte riktigt bestämt mig för om vi ska ta bussen hem efter att ha lämnat av bilen, eller om vi ska åka ner på stan och gå runt och kika lite. Får se. Elias är, oavsett vart vi ska åka, jätteglad över att få åka buss. Tänk att sådana saker är spännande.     ;) 
 
Hoppas ni får en bra torsdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!