Lite gnäll, lite städ, lite feber

De senaste dagarna har Simon inte riktigt vetat vad han vill, om han vill vara uppe i famnen eller nere på golvet och gå. Oavsett vad så har han gnällt. Måste erkänna att det framåt kvällen är riktigt jobbigt att lyssna på. Så, Simon har gnällt samt hängt med mig idag. När han sedan har sovit för- och eftermiddag har Elias och jag passat på att städa. Lite har vi i alla fall fått gjort, och roligast var att moppa golven tyckte Elias. 

Medan golvet i köket torkade satt Elias och jag i soffan i vardagsrummet och funderade lite på hur vi ska göra. Då Simon snart kommer att röra på sig ännu mer, då han kommer att resa sig och nå fler saker, måste vi röja i bokhyllan såvida vi inte vill förlora de böcker vi har. Och, för att göra plats åt Elias böcker och spel på ett lite mer undangömt ställe måste jag plocka undan mina pocketböcker. Nu är den stora frågan vad jag ska göra med pocketböckerna? Jag har så svårt för att slänga böcker, så ska jag inte ha dem borde jag skänka bort dem till någon SecondHand-butik. Dock vill jag inte riktigt det heller. Det är ändå författare som Austen, Dickens och Shakespeare som står där i bokhyllan, och även om jag inte har läst böckerna de senaste fem-tio åren så vill jag läsa om dem någon gång i framtiden. Visst kan jag låna böckerna, men just dessa köpte jag när jag pluggade och de har hängt med mig genom åren. Så, troligtvis kommer de nu hamna i en pappkartong på vinden tills vi flyttar till något större och böckerna får bättre plats. Jag har verkligen svårt för att göra mig av med vissa saker......




Slutligen, Elias har haft lite feber hela dagen men ändå varit relativt pigg. Dock sov han lunch i tre timmar idag, och han fick faktiskt göra det då han behövde det. Annars hade han vaknat tidigare. Än har han varken fått förkylningssymtom eller annat, så lite orolig för vad det kan vara är jag. Jag hoppas verkligen inte att han är allvarligt sjuk och att det plötsligt händer honom något. Gubbsingen berättade om en ung tjej som sökt hjälp för huvudvärk på vårdcentralen och som där på plats plötsligt dog. Ingen hade kunnat ana att det var något allvarligt, och så hände det hemska. Jag hoppas att jag aldrig aldrig aldrig behöver uppleva något sådant hemskt. Nej, hoppas att det bara är en vanlig feber som snart är borta.
 
Nu läggning av småkillar, sedan mys med gubbsingen.
Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!