God morgon, tidiga söndag

God morgon, tidiga söndag.

Ibland är det tur att jag somnar samtidigt som småkillarna på kvällen. Jag gjorde det igår och visserligen fick gubbsingen en egen lördagkväll, men då Simon valde att vakna 05.15 nu på morgonen var det nog tur att jag hade fått sova. Så, nu är han och jag uppe medan Elias och gubbsingen sover. Lyckostarna.

Ute håller solen på att gå upp och det verkar bli en fin dag. Och, jag kan förstå att Simon vaknar så tidigt som han gör. I vårt sovrum saknar vi persienner/mörkläggningsgardiner av något slag och drar bara för gardinerna när vi ska sova, och när morgonen kommer letar sig solens strålar in och skiner upp rummet. Klart att Simon då tycker att det är dag och vill upp och leka. Vi måste allvarligt skaffa oss mörkläggningsgardiner nu. Eller, så får Simon flytta in till storebror kanske. Så här tidigt kan vi inte gå upp hela långa sommaren.    ;)

Nu blir det en tidig morgonkaffe för att komma igång. Simon är sitter och leker med storebrors stora lastbil och släp som han inte annars får ha och är jätteglad. Söte, alldeles för pigge, lille kille.

Ha en skön söndag!
Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: Johanna

ja, mörkläggning är en bra idé! vi har mörka rullgardiner i båda sovrummen och hallen uppe på övervåningen, dock är det så att Dante är kvällstrött och väldigt morgonpigg så han sover sällan längre än sex halv sju i alla fall. Vi är alla olika, så är det tyvärr :)

2012-05-06 @ 08:12:09
URL: http://busenochgrodan.blogspot.com/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!