En morgon med bus

Igår kväll blev det lite mys med mina killar innan läggdags. Medan Simon åt kvällsgröten spelade gubbsingen även lite musik, så Elias och jag studsade och diggade i takt till den. Nu studsade och diggade jag visserligen mest där jag satt ner på golvet då jag var så jättetrött, men Elias däremot shakade loss. Han har taktkänsla redan och det är så härligt att se honom dansa. När småkillarna sedan somnade vid åtta-tiden somnade även jag och gubbsingen. Fy så trötta vi var.

Idag är det åter dagis och sedan plick och plock här hemma. Igår hade jag en förhoppning om att hinna tvätta fönster, men vi hann aldrig med det. Idag dock ska jag göra ett nytt försök. Elias vill gärna vara med han också, så jag ska försöka ta vardagsrummet medan han är iväg och lämna köket till oss båda senare. Åter är det fint väder ute, så det blir promenad efter lunch när Elias ska hämtas på dagis.

Nu, morgonens andra kopp och så hoppas jag att huvudvärken som jag vaknade med ger sig. Elias och Simon busar för fullt just nu och det känns dumt att säga åt Elias att vara lite tystare då både han och Simon har jätteroligt. Inte roligt det här med huvudvärk.

Ha en bra onsdag, alla!   :)
Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!