Ut till lekparken en stund

Det blev en liten tur till lekparken. Skönt att komma ut på promenad, även om det småduggade både när vi gick hemifrån och när vi skulle gå hem igen. Mest spännande i lekparken idag var att åka den stora rutschkanan. Elias ville inte riktigt åka själv, så Simon och jag följde med: Simon i knä på mig och Elias bakom mig. Jag vet inte om det var Simon, Elias eller jag som tyckte att det var mest läskigt. Ett åk blev det bara, men det är alltid något.     ;)








Elias gillar verkligen att sitta i sanden, gräva och dona, så till lekställningen ovan återkommer han varje gång. Måste komma ihåg att stoppa med en hink och några spadar i vagnen till nästa gång så att han slipper gräva med händerna.

Bye!

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO - Vinn en ryggsäck full med Smoothie

Svar: Jag plockar konstant grejer.

Trost som sjutton men jag avskyr när det ligger saker överallt. Sen är M väldigt duktig på att plocka undan efter sig till skillnad från W som bara släpper allt där hon står.



Wao vilken bil ni har på lekparken!

M hade älskat den=)



Trevlig söndagkväll!

2012-03-18 @ 15:06:44
URL: http://husnrnio.se
Postat av: susanne

där var vi en kort stund imorse, fick vända hem när valter slagit munnen när han åkte rutchkanna, var ingen fara, men svårt att se då han blöde mycket. resultatet blev en rejäl fläskläpp

2012-03-18 @ 18:23:46

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!