En lugn dag på campingen

Vi har verkligen bara tagit det lugnt idag. Elias har lite titt som tätt gått ut för att leka, eller bara dona, och det är så skönt att kunna släppa ut honom utan att vara orolig för vart han tar vägen. Givetvis har vi koll på honom, men då det bara är vi samt några byggarbetare i en husvagn (som jobbar hela dagen) på campingen så är det så lugnt och skönt. Simon har varit jättefascinerad när han har stått vid fönstret och tittat ut, och verkar trivas han också.    :)

Medan gubbsingen hade ett telefonmöte, som var inbokat sedan tidigare, passade småkillarna och jag på att sova lunch. Åh, så skönt det var. Tyvärr vaknade småkillarna efter en timma och hade åter massor med kraft, medan jag helst hade velat ligga kvar i sängen och sova några timmar till. Det är jätteskönt att få sova på dagen, jag tycker det, men jag har så svårt att vakna till och komma igång efter det så det blir inte så ofta.

På husvagnssemestrar gäller bara njuta av livet, så nu ikväll ska gubbsingen och jag kika på TV och äta chips och godis. När vi var iväg och handlade mat på Coop här blev vi båda imponerade av delikatessdisken de har, och köpte med oss teriyakispett och revbensspjäll till middag. Tyvärr blev vi jättebesvikna på maten och den var inte alls så god som den såg ut i affären. Så synd att de kryddar så starkt och salt, tycker jag. Imorgon lagar vi mat, tror jag.

Nu, åter till soffan. Vi har det i alla fall bra. Vi bara är.    :)
Bye Bye!


Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Låter så otroligt gott med avkoppling hemmifrån. Jag har svårt att släppa saker så att fara iväg är rena undret mot all stress.

Ha en fortsatt trevlig semester!

2012-03-08 @ 22:48:33
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!