En lördag med fullt ös

Lördag och det är fullt ös här. Tillsammans med sin kusin Oskar har faktiskt både Elias och Simon fullt upp. Elias och kusin Oskar leker, busar och blir lite osams då och då (då de vill ha samma leksak och glömmer bort att samsas), och Simon vill följa efter dem mest hela tiden. Idag har Simon inte alls accepterat att sitta och leka för sig själv på lekmattan i vardagsrummet utan han har velat vara uppe och gå (så att han kan följa efter sin storebror och kusin) eller sitta intill de stora killarna och vara med och leka. Det märks verkligen att han börjar bli mer medveten om allt runt omkring. Lite kul är det ändå att han gärna tar tag i fingrarna nu och vill ut och gå, att han har kommit på att man kan ta sig fram dit man vill.

För att få lite frisk luft har vi varit ute en liten stund också, men då det blåser och temperaturen ligger kring nollan är det lite kallt. Elias och kusin Oskar har i alla fall spelat lite fotboll, busat med ukki, samt sprungit runt, så jag är nöjd. Simon å sin sida tyckte att det blåste alldeles för mycket och tårarna bara rann, så han var mindre förtjust.  



Nu är det lunch som gäller och sedan kanske en paus så att jag hinner återhämta mig lite och sedan orkar med kvällen. Simon sover redan, så risken är dock att han vaknar lagom när Elias ska sova. Åh, så jag längtar efter en kopp kaffe i lugn och ro.......!    ;)

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!