Lite utmaning men ändå hur kul som helst!

I och med att vi idag (eller, igår om man ska ta hänsyn till att klockan är efter tolv) åkte in till stan på eftermiddagen tog vi en snabb middag på McD. Det är skönt att ha den möjligheten när det behövs och då Elias mumsar i sig McNuggets tillsammans med mig, och Simon äter en liten cheeseburgare, är alla nöjda. (Gubbsingen brukar testa lite olika val som finns så han klarar sig också.)
 
Hursom, efter maten hann Elias även leka lite i lektornet som finns innan vi for vidare. Gubbsingen och jag konstaterade att detta är den ultimata åldern att leka i McD's lektorn då Elias tycker det är hur kul som helst att åka rutschkana samtidigt som det är en utmaning att klättra upp för de höga trappstegen. Förra året nådde han inte upp och kunde inte leka på samma sätt då någon fick vara med och lyfta honom hela tiden. Men, nu går det och med förtjusta rop klättrade han upp, ropade 'Är det fritt där nere?', väntade på svar, och for sedan ner med ett skratt. Underbart att se Elias så glad.      :)
 

 
 
 
Nu har gubbsingen och jag packat i det mesta inför morgondagens bilfärd till stugan och det är dags att krypa ner i sängen. Säger:
Nighty-Night!
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!