En tur till Sollefteå och sedan hem

Denna morgon har vi vaknat upp här hemma. Det blev en lång dag igår med besök i Sollefteå och hemfärd. Gubbsingen hade sett fram emot en lugn biltur hem med oss sovande så att han själv kunde lyssna på ljudbok, men tyvärr kämpade Simon på lite väl bra och var vaken till halv elva på kvällen. Han lekte med sina fötter, han lekte med sin pappas fingrar, satt och pratade, drack vatten, lekte lite till och vägrade somna. Elias och jag sov dock. Idag är vi trötta här hemma och då det är grått och småregnigt ute gör vi inte många knop alls. 
 
Turen till Sollefteå var kul, även om det inte är så att vi kan sitta och prata i lugn och ro riktigt med Simon och Elias som är igång hela tiden. Men, det är alltid kul att träffa Ruth och Olav och det var länge sedan sist. Jag hoppas vi får till en tur allesammans till stugan i sommar.     :)  
Tack snälla, för att vi fick komma och hälsa på! Samt för god middag och jättegod efterrätt!    :)
 
Jo, vi for även upp för Hallstabacken i Sollefteå igår. Jag har aldrig varit upp för backen (det var nog andra gången jag var i Sollefteå över huvudtaget) och det var lite kul att stå mitt i backen med bilen. Småkillarna sov dock då så det blev bara en kort tur denna gången. Jag fastnade på bild i alla fall vid utkiksplatsen med Sollefteå i bakgrunden.     ;)
 
 
 
 
Nu är det dags att knäppa på en maskin tvätt och plocka undan alla kassar som vi bara ställde in när vi kom hem sent igår. 
 
Ha en bra måndag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!