Denna morgon har vi vaknat......

Denna morgon har vi vaknat upp med halsont här i familjen. Halsont kan jag ta då man oftast inte märker av det när dagen kommit igång och man är sysselsatt, jag hoppas bara vi inte blir mer förkylda än så. Dock har vi slut på grädde, så jag har inte hundraprocentigt vaknat till liv än och saknar en morgonkaffe.  

Det är lite kul att se Elias gå runt och dona här i stugan, samt gå ut och leka själv här utanför. Han trivs här uppe. Simon, han håller på att lära sig stället och har hittills ramlat och fått en bula i pannan, ramlat och slagit i näsan så att han blödde lite näsblod, och kanske fått ett humlestick. Det sistnämda är jag dock ej säker på då vi inte kan se att han är svullen någonstans eller har något märke. Dock skrek han så förfärligt igår och när jag kom fram till honom där han satt i farstun satt en humla på hans vänstra arm. Innan skriket såg jag att han satt ochförsökte fånga upp någonting med fingrarna och frågan är om det var humlan eller ej. Stackarn. Det blir nog lättare för honom när han börjar gå och inte behöver ta stöd någonstans. Att fortsätta pilla på saker kommer han dock fortsätta med ett bra tag så vi får försöka ha bättre koll bara.  

Just nu är Elias och gubbsingen iväg på en tur med fyrhjulingen, Simon sover och jag har tagit en dusch och ska nu sätta mig i solen och läsa lite skvaller. Eller, bara sitta i solen. Det kan bli så också. Även om det blåser mycket så har vi ändå haft tur med vädret så här långt, vilket vi alla är glada för. Dags att gå ut.
 
Jo, jag ska bjuda på en bild från igår. Gungan är populär och gungar högt gör Elias med skräckblandad förtjusning.      :)
 


Ha en skön lördag!
Bye for now!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!