Kaffe med.....

Uppe, men inte riktigt vaken. Som vanligt, när jag kommer ner på morgnarna, slog jag på vattenkokaren för att sedan kunna göra mig en kopp kaffe. När kaffet var färdigblandad i koppen (här kör vi snabbkaffe då jag tycker att det är godast och mildast) skulle jag som vanligt hälla i grädde som jag alltid har. På morgnarna brukar jag även ta ett glas kolsyrat vatten då jag brukar vara törstig. Nyss blev det en kombo, kaffe med kolsyrat vatten till. Handen gick in i kylskåpet, plockade fram en flaska och utan att tänka hällde jag. Börjde skratta för mig själv när jag kom på vad jag hade gjort, och började om från början. Men, jag måste säga att kaffe med kolsyrat vatten till såg faktiskt lite inbjudande ut med sitt bubblande skum.

Inatt har jag varit uppe två vändor för att ta Simon, men det har gått relativt bra. Värre var dock när jag vaknade till mitt i natten och började fundera på om jag ska åka iväg till mina föräldrar i helgen eller inte. Man ska inte börja fundera på saker mitt i natten när man är trött. I alla fall inte jag. Tyvärr började i alla fall alla möjliga tankar snurra i huvudet och det tog en lång stund innan jag kom till ro igen. Jag kom fram till att det sista jag vill är att riskera att någonting händer på vägarna om det kommer in ett snöoväder igen. Tidigare har vädret eller mörkret inte oroat mig så mycket när jag har åkt bil, men sedan den där familjen omkom i trafiken för några veckor sedan har jag börjat tänka om. Så, om en stund blir det några samtal för att se hur alla mår och hurvida vi behöver komma eller inte. Jag vill inte ångra mig att jag inte åkte, men heller inte riskera något.....

Annars blir det lugnt här hemma idag. Det känns som om veckan har gått i ett och att vi inte har hunnit med att varva ner riktigt. Så, på dagens To-do-lista står gos och mys med småkillarna vilket blir bra då det snart är helg. Ha en bra fredag!   :)

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!