En tur till jobbet

Efter att ha hämtat Elias på dagis tog jag och småkillarna en tur till jobbet. Jag hade papper att skriva under, samt friskvårdskuponger att hämta ut, så det var lika bra att få det gjort. Det var kul att träffa Maddi med -i då det var jättelänge sedan vi sågs, och kul att sitta och prata med arbetskamrater. Roligast hade nog Elias då han först satt och ritade inne på mitt gamla arbetsrum, samt störde min gamla klassföreståndarkollega därinne genom att prata nästan hela tiden, och sedan lekte han kurragömma och busade med en annan arbetskamrat. När vi kom till jobbet var han lite blyg en stund, men sedan var det full fart på honom och efteråt sade han att han vill åka till jobbet imorgon igen. Kul att han trivs där, och att mina kollegor har lite överseende när en liten parvel springer runt och busar.    :) 

Ikväll har vi bara hunnit få i oss middag och bara varit här hemma. Ingenting speciellt har vi gjort. Tiden rann iväg på jobbet, och ICA Maxi (som jag också hade tänkt hinna med i eftermiddags) får vi ta imorgon istället. Nu snart är det läggning av småkillar som gäller och sedan ska jag sjunka ner i soffan och vara. Ingen huvudvärk och inget halsont idag, så kanske är det så att förkylningen faktiskt ger sig. Men, trött som vanligt är jag.

Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Skönt att förkylningen går åt rätt håll för dig!

Här känns det som att jag fastnat i skiten. Har ju iofs inte ont i halsen längre mn är snorig som sjutton och huvudvärken kvarstår tyvärr.



Trevlig kväll.

Helen.HUSnrNIO

2012-01-30 @ 22:35:06
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!