Dalarna

Första stoppet igår blev i Dalarna hos min underbart härliga gamla vän Louise och hennes familj, dottern Ida och sambon Johan. När vi äntligen sågs konstaterade vi att vi inte hunnit ses alls under hela år2011. Visst har vi hörts på telefon, men lite illa är det. Så, nu har det nya året inletts med en träff och jag hoppas verkligen att vi hinner ses mer detta år. (Det är ett av mina nyårslöften - i år igen - att faktiskt försöka prioritera mina vänner och hinna med dem mycket mer än jag tidigare gjort.)

I bilen på väg till Louise satt jag och Elias och pratade om vilka vi skulle åka hem till, och Elias var först lite skeptisk. När jag berättade att det finns en liten flicka där som han kan leka och prata med räckte det, och resten av bilfärden såg han fram emot att träffa henna. Och, ojoj så de sprang och lekte de två. Det märks givetvis att Ida är ett år äldre, men Elias försökte hänga på så gott han kunde. När de sprang runt runt runt i huset hamnade Elias ett halvt varv efter Ida, och det såg lite smått roligt ut när han kom springandes och ropade 'Iiiiidaaaa!!! Var ääääär duuuuu?????'. Sedan dök Ida upp och varvade honom, och han hade lite koll igen i några sekunder.   :)

Annars hann vi med att sitta och prata en stund, jag och Louise. (Är faktiskt lite ovant att skriva Louise då jag alltid kallat henne Lollo, men jag gör ett försök.) Vi hann uppdatera varandra om familj, vardag, jul, studier och annat, och lite roligt var att sitta och diskutera pedagogik då hon och jag aldrig har gjort det tidigare, och jag måste säga att vi verkar vara väldigt rörande överens om saker och ting. Med jämna mellanrum hann Simon bli lite otålig, men det gick ändå bra att sitta och prata.

Då klockan drog iväg stannade vi även på middag, lite oplanerat, samt lite Lego-lek därpå. Elias och Ida fick sällskap av Johan och det är kul att se att inte Elias är så jätteblyg utan kan leka med andra vuxna också. Vi fortsatte sedan vår färd när det var dags för småkillarna att sova igen. Vi stannade som hastigast till och tittade på den stora Dalahästen, Elias och jag. Simon sov i bilen. Sedan blev det resa vidare i max 86km/h på 100-väg då det blåste så otroligt mycket. Halka är en sak och det hade jag räknat lite med, men jag tycker nog att kraftiga vindar är mycket läskigare då man inte alls har koll på när vinden kan ta tag i bilen. Så, i långsam takt åkte vi vidare, jag sjungandes vid ratten och småkillarna sovandes i sina bilstolar.





TACK, vännen för att vi fick komma och hälsa på igår!!! Var verkligen jättekul att ses!!!
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!