Vi är framme

Vi är framme. Måste säga att det gick bra att åka ner idag då det endast snöade de två första milen, sedan var det både bra väder och väglag. Tyckte jag. En bit utanför Västerås blev det dock nästan stopp då det skett en olycka, och ví rullade fram i 10km/h en bra stund. Så, istället för tre och en halv timma ner tog det oss idag ungefär fem timmar att ta oss hit. Men, hellre det än att det händer oss någonting.

I bilen lyssnade jag och Elias i perioder på radio och poppade. Stackars Simon satt med stora ögon och tittade på mig när jag sjöng med och jag kunde inte hålla mig för skratt. Så där lagom till låten Funky Town klämde jag i på alla möjliga sätt och vis, och det lät inte alls bra. Som sagt, stackars Simon. När vi lyssnade på låten nedan sade Elias:

- Den här arga låten tycker jag om!




Han har sagt det tidigare, och rocklåtar låter i hans öron arga, som att de skriker. Och, på bilden ovan ser han väl faktiskt lite arg ut, Bruce Springsteen? Tänk så olika vi uppfattar saker och ting. Söte kille.   :)

Ikväll har i alla fall Elias fått leka lite med sin kusin Oskar som han har saknat så. Simon har följt efter sin storebror samt sin kusin, studsat och varit lycklig han med. Imorgon, med nya krafter, kommer det att bli mer lek och bus. Snart sover alla i huset och det är dags även för mig att säga:  

Nighty-Night!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!