Halt ute!

Oj då, så fel jag hade. Inte är vägarna rena och fina. Långt ifrån. De är hur isiga och hala som helst. Tur att vi tog dubbelvagnen när vi gav oss ut på promenad till Apoteket för att köpa ögonsalva, örontermometer och annat som behövdes. Det hade blivit lite väl guppigt med pulka på den isen. Elias gick en bit, men när han började halka runt lite kunde han sätta sig ner för att vila en stund. Dubbelvagnen var rätt val. Simon har dock nästan vuxit ur liggdelen så det är dags att byta till sittdel där. Måste komma ihåg att göra det snart.

På vägen hem stannade vi till vid den lilla lekparken och Elias fick leka lite, åka lite rutschkana, gå balansgång och slänga sig i snön lite. Det är en jättefin dag ute och det var perfekt att ta ut de sista krafterna innan lunch så att Elias nu kan sova gott. Simon sov gott i vagnen en stund och studerade sedan storebror när han lekte. Frisk luft för oss alla tre blev det.   :) 










Nu sover Elias. Simon och jag ska passa på att leka, öva lite balans, sjunga, rimma och ramsa lite, innan det är dags för honom att somna om en timma. Någonstans där ska jag hinna ta en kopp kaffe på lunchen.

Bye Bye! 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!